Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Θα υποβάλουμε μήνυση στον Δασκαλάκη για προσβολή μνήμης των παιδιών

Διευκρινίσεις για την πληροφορία που μεταδόθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη μετά την αποκάλυψη ότι προτίθεται να προχωρήσει σε τεστ πατρότητας για την Μαλένα και την Ίριδα, τα δύο άλλα παιδία της οικογένειας από την Πάτρα, έδωσε ο δικηγόρος της 33χρονης προφυλακισμένης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος έχει λάβει εντολή να προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη αν υποβληθεί σε τεστ πατρότητας εξηγώντας ότι αυτό θα γίνει «στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμισης και της προσβολής της μνήμης των δύο κοριτσιών».

Ερωτηθείς για το τι του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν έμαθε για την πρόθεση του Μάνου Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι η 33χρονη είπε «είναι κάτι πέρα από τα όρια».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts