Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Δίαιτα: Αυτά είναι τα 6 φρούτα με τη λιγότερη ζάχαρη (εικόνες)

Δίαιτα: Αυτά είναι τα 6 φρούτα με τη λιγότερη ζάχαρη (εικόνες)

Είναι πλούσια σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ωστόσο, ότι τα φρούτα περιέχουν θερμίδες και υδατάνθρακες και δεν πρέπει να καταναλώνονται ανεξέλεγκτα.

Παρότι έχουν χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο και δεν προκαλούν σημαντικό αντίκτυπο στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, περιέχουν αρκετά απλά σάκχαρα (φρουκτόζη), τα οποία είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να χάσουν βάρος ή να μειώσουν την πρόσληψη ζάχαρης, βγάζουν τα φρούτα από τη διατροφή τους.

Σε αντίθεση με τη γλυκόζη, τη συνηθέστερη απλή ζάχαρη που αποστέλλεται στους μυς, τον εγκέφαλο και άλλα όργανα για να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια, η φρουκτόζη μεταβολίζεται από το συκώτι.

Ο περιορισμός της πρόσληψης υδατανθράκων στα 100 γραμμάρια την ημέρα είναι ένας κοινός στόχος για άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος.

Δείτε ποια είναι τα φρούτα με τη λιγότερη ζάχαρη:

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts