Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Νοσοκομείου στα Τίρανα
Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Νοσοκομείου στα Τίρανα

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Νοσοκομείου στα Τίρανα

  • July 7, 2010
  • 0 Likes
  • 18 Views
  • 0 Comments

Ξεκίνησε την λειτουργία του στα Τίρανα, από τις αρχές του Ιουλίου, το νέο νοσοκομείο του Ομίλου Υγεία, το HYGEIA HOSPITAL TIRANA, με αρχική δυναμικότητα περίπου 120 κλινών, διαθέτοντας Γενικό Νοσοκομείο, Παιδιατρική Κλινική και Μαιευτική κλινική καλύπτοντας όλα τα περιστατικά από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το HYGEIA HOSPITAL TIRANA σε πλήρη ανάπτυξη θα διαθέτει 220 κλίνες, 12 χειρουργικές αίθουσες, πέντε αίθουσες τοκετών, 16 κλίνες ΜΕΘ. Το νέο νοσοκομείο αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση, περίπου 60 εκατ.ευρώ, στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας στην Αλβανία, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο αναφοράς για όλη την περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας όχι μόνο στην Αλβανία, αλλά και στις γειτονικές χώρες όπως την ΠΓΔΜ, το Κόσσοβο και το Μαυροβούνιο.

Οι εγκαταστάσεις του HYGEIA HOSPITAL TIRANA αναπτύσσονται σε πολυώροφο κτίριο, συνολικής επιφάνειας 25.129τ.μ. σε οικόπεδο 13.000τ.μ. στην περιοχή Kashar των Τιράνων με εύκολη πρόσβαση καθώς περιβάλλεται από τις Εθνικές Οδούς SH2 και SH1/E762, οι οποίες συνδέουν την πρωτεύουσα της Αλβανίας με το Δυρράχιο και την Βόρεια Αλβανία.

Το “Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ Α.Ε,” διαθέτει 10 νοσοκομεία στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Αλβανία και την Κύπρο, με άδεια λειτουργίας συνολικής δυναμικότητας 1.848 κλινών με 4.300 εργαζόμενους. O Όμιλος ΥΓΕΙΑ αποτελεί τον επενδυτικό βραχίονα στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας της Marfin Investment Group (MIG).

Πηγή:  ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline