Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Φυσική αντιγηραντική θεραπεία προσώπου
Φυσική αντιγηραντική θεραπεία προσώπου

Φυσική αντιγηραντική θεραπεία προσώπου

  • September 8, 2010
  • 0 Likes
  • 24 Views
  • 0 Comments

Ο Κωνσταντίνος Λιάτσικος, Dr. of Naturopathy, Διδάκτωρ Φυσιοπαθητικής Κολλεγίου Clayton U.S.A. εξηγεί στο Υγείαonline.gr, τη δυνατότητα φυσικής μη παρεμβατικής αντιγηραντικής θεραπείας προσώπου.

Πρόκειται για ένα είδος εναλλακτικής εντελώς μη παρεμβατικής αντιγηραντικής θεραπείας το οποίο ήδη εφαρμόζεται με τεράστια επιτυχία σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Η.Π.Α.

Διενεργείται μασάζ, με ειδικό μηχάνημα το οποίο διευκολύνει την απορρόφηση των υλικών που χρησιμοποιούνται από το δέρμα έως και 300%.

Πρόκειται για υλικά νέας φυτικής τεχνολογίας χωρίς χημικά συστατικά και αλλεργιογόνους παράγοντες. Τα προϊόντα βασίζονται στις πλέον σύγχρονες φόρμουλες και δραστικά συστατικά, τα οποία διαφέρουν σαφώς από τα συνήθη συστατικά των προϊόντων περιποίησης του δέρματος. Οι πολύ ισχυρές ενώσεις, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της υφής του δέρματος, μπορούν να περιορίσουν τα προβλήματα και να συνδυαστούν ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η σειρά προϊόντων που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες συνεδρίες δεν αποσκοπεί μόνο στην δημιουργία μιας πιο νεανικής επιδερμίδας, αλλά για τη βελτίωση της δομής του δέρματος με  αποτελέσματα 6μηνης διάρκειας.

Αναφορικά μερικές από τις λειτουργείς των συστατικών είναι η δράση κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, η βελτίωση της εμφάνισης των πόρων, η ενυδάτωση, η ενίσχυση των λιπιδίων του δέρματος,  η διέγερση παράγωγης κολλαγόνου, η λείανση και σύσφιξη του δέρματος, ο σχηματισμός αποθεμάτων οξυγόνου το οποίο με τη σειρά του διεγείρει το μεταβολισμό των κυττάρων, η απαλή απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων  του δέρματος, και η συγκράτηση της υγρασίας. 

Αξιοσημείωτη επίσης είναι η εφαρμογή φυτικών βλαστοκυττάρων φρούτων τα όποια διαθέτουν ισχυρή αντιγηραντική δράση, επιταχύνουν την ανανέωση του δέρματος, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς, αναζωογονούν τα κύτταρα, συσφίγγουν το δέρμα, και τέλος προστατεύουν τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος μέσω μιας ουσίας, από βλαστικά κύτταρα μήλου που δρα κατά της πρόωρης γήρανσης.

Προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτούνται από 2 – 6 συνεδρίες

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, χωρίς σημάδια και ερεθισμούς, και χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών.

Για να διατηρήσουμε το καλό αποτέλεσμα απαιτείται  η επανάληψη μίας μόνο συνεδρίας κάθε 6 μήνες.

Κωνσταντίνος Λιάτσικος, Dr. of Naturopathy
Διδάκτωρ Φυσιοπαθητικής Κολλεγίου Clayton U.S.A.
Διαχείριση Βάρους – Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου – Κυτταρίτιδα – Ευεξία

www.holisticbeauty.gr

Επιμέλεια άρθρου υγείας: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline