Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Υπογονιμότητα και σύγχρονες λύσεις
Υπογονιμότητα και σύγχρονες λύσεις

Υπογονιμότητα και σύγχρονες λύσεις

  • April 22, 2010
  • 0 Likes
  • 20 Views
  • 0 Comments

Ημερίδα – επιστημονική εκδήλωση: Το επίκαιρο πρόβλημα της υπογονιμότητας που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες αλλά και τις λύσεις που προσφέρει η επιστήμη σήμερα είναι τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 και ώρα 7μ.μ. στο Δημοτικό κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη“, Γ. Γεννηματά και Ανατολικής Ρωμυλίας 123, Άνω Γλυφάδα.

Ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Δρ. Ελευθέριος Μερίδης, Γυναικολόγος, ειδικός σε θέματα Υπογονιμότητας, διευθυντής του κέντρου Γυναικολογίας και Υπ. Αναπαραγωγής Embryomed στη Γλυφάδα.

Είναι πλέον κοινή διαπίστωση ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες οδηγούν στη μείωση της γονιμότητας και τον υποδιπλασιασμό του πληθυσμού σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, με συνέπεια οι εξελίξεις που προδιαγράφονται για το μέλλον να είναι δυσοίωνες.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από την ενημέρωση για τις επιστημονικές λύσεις που δίνονται σήμερα, να  δοθεί η έγκυρη ενημέρωση στις γυναίκες και στα  ζευγάρια που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, σε μία εποχή που γνωρίζουμε πως εμείς οι Έλληνες είμαστε μεταξύ των πιο γερασμένων χωρών της Ευρώπης.

Ο Γυναικολόγος Ελευθέριος Μερίδης θα αναπτύξει διεξοδικά τις λύσεις που προσφέρει σήμερα η επιστήμη και τις εξελίξεις στον τομέα αυτό για τα ζευγάρια που προσπαθούν για ένα παιδί.

Η ημερίδα είναι ανοιχτή για το κοινό ενώ στο τέλος θα προσφέρονται ελαφρά σνακ και ροφήματα.

Για πληροφορίες:  Δ. Χατζοπούλου 693-7470875 και Embryomed: 210 89 86 001


Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline