Sign In

Συνεργασία με το YgeiaOnline

Συνεργασία με το YgeiaOnline

Ygeiaonline.gr

Αγαπητοί φίλοι,

Γίνετε συνεργάτης και μέλος του δικτύου της Κάρτα Υγείας και επωφεληθείτε των μοναδικών προνομίων προβολής μέσα από το μεγάλο portal υγείας Ygeianonline.gr

Παράλληλα, με την συνεργασία με το ygeiaonline αποκτήστε την δυνατότητα να συμμετέχετε στο δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο της Κάρτα Υγείας που ήδη αριθμεί χιλιάδες κατόχους και διευρύνετε το πελατολόγιό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την δυνατότητα συνεργασίας με την Κάρτα Υγείας «Υγείαonline» και παράλληλα πώς μπορείτε να επωφεληθείτε και να προβληθείτε από την συνεργασία.

Εάν είστε ιατρός, ή ειδικός υγείας, ή υπεύθυνος κέντρου υπηρεσιών υγείας, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τη κα Παναγιωτοπούλου (General Co-ordinator & PR Manager): 2182180284 εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εναλλακτικά γράψτε το μήνυμά σας (αναφέρετε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο, e-mail και το αίτημά σας) και το στέλνετε στο: info@ygeiaonline.gr.

Όλα τα μηνύματα θα απαντούνται άμεσα.

Το Υγείαonline.gr είναι ένα νέο ιδιαίτερα πρωτοποριακό portal υγείας, που κύριος σκοπός του είναι πλήρης ενημέρωση των επισκεπτών του, για όλα τα θέματα υγείας. Οι σελίδες του Υγείαonline.gr αποτελούν τον ιδανικότερο χώρο για να περιηγηθεί ο επισκέπτης. Στο Υγείαonline.gr, υπάρχουν πολλά ιατρικά video και περισσότερα από 6.000 άρθρα, ιατρικές ειδήσεις και επιστημονικές εξελίξεις γραμμένα αρκετά από αυτά από τους πιο διάσημους ιατρούς-επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, στον Ελληνικό χώρο.
Το κυριότερο που προσφέρει Υγείαonline.gr, είναι πληροφορίες γύρω από την υγεία σε μορφή άρθρων, video, καθώς και καθημερινή ενημέρωση των μελών του, με την υπηρεσία newsletter. Όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό.
Μια από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το Υγείαonline.gr είναι η online διάγνωση ιατρικών προβλημάτων, μέσω της ειδικής φόρμας και του κωδικού πρόσβασης που παρέχεται στα μέλη. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να στέλνει μέσω μηνύματος (e-mail) το ιατρικό πρόβλημα που τον απασχολεί και να παίρνει άμεσα μια αξιόπιστη απάντηση. Η ιατρική-επιστημονική ομάδα είναι πάντα πρόθυμη να δώσει σε καθημερινή βάση συμβουλευτικές απαντήσεις και βοηθήσει ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας. Η δυναμική αυτή ομάδα αποτελείται από Ιατρούς, Ψυχολόγους, Διαιτολόγους-Διατροφολόγους και Φυσιοθεραπευτές, ενώ βοηθά ανθρώπους και έκτος Ελλάδος. Συμβουλευτικές απαντήσεις έχουν δοθεί στη Κύπρο, στην υπόλοιπη Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και γενικότερα όπου υπάρχουν Έλληνες.
Μια ακόμη νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία που προσφέρει το Υγείαonline.gr, είναι η δημιουργία της κάρτας υγείας και ομορφιάς «Υγείαonline». Η κάρτα «Υγείαonline» παρέχει στους κατόχους της, δωρεάν και εκπτωτικές υπηρεσίες όχι μόνο για διαγνωστικά κέντρα, αλλά και για ψυχολογικά, οδοντιατρικά, οφθαλμολογικά κέντρα. Επίσης παρέχονται υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, massage, yoga, ιριδολογίας, ρεφλεξολογίας, ομοιοπαθητικής, αλατοθεραπείας, αποτρίχωσης laser, spa, βελονισμού, διατροφής, γυμναστηρίου κ.τ.λ.
Στο Υγείαonline.gr υπάρχουν καταχωρημένα μοναδικά άρθρα που δεν θα τα βρει ο επισκέπτης σε κανένα άλλο ιατρικό portal, καθώς συνεργάζεται με ιατρούς-επιστήμονες και συνεργάτες υγείας, που αρθρογραφούν αποκλειστικά για το portal Υγείαonline.gr, καθώς επίσης και ειδήσεις-επιστημονικές εξελίξεις από την παγκόσμια ιατρική, μεταφρασμένα στα Ελληνικά από τα πιο γνωστά διεθνή επιστημονικά ιατρικά portals και ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως: Medline Plus, Mayo Clinic, Web MD, BioMed Central, Science Daily, Reuters, BBC, Independent News, Daily Telegraph, AFP, The New York Times, Daily Mail κ.α.
Οι επισκέπτες του Υγείαonline.gr αυξάνονται καθημερινά.
– Εβδομαδιαίες επισκέψεις: Περισσότεροι από 135.000 μοναδικοί χρήστες ζητούν πληροφορίες από το Υγείαonline.gr σε εβδομαδιαία βάση.
– Μηνιαίες επισκέψεις: Με περισσότερους από 500.000 μοναδικούς χρήστες κάθε μήνα το Υγείαonline.gr βρίσκεται αυτή την στιγμή στα κορυφαία επιστημονικά portals ιατρικής ενημέρωσης στη χώρα μας!
Το Υγείαonline συνεργάζεται με κέντρα Υγείας, με Οδοντιατρικά κέντρα, με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με Κέντρα Διαιτολογικά – Ψυχολογίας – Εφαρμογές Αισθητικής ιατρικής και κλινικής Δερματολογίας – Κέντρα Αποθεραπείας – Αποκατάστασης – Γυμναστήρια – Κτηνιάτρους – Ασθενοφόρα και ανήκει στον
Όμιλο Μανιατέα.

Διεύθυνση επικοινωνίας  «Υγείαonline»

YgeiaOnline
Λεωφ. Ιωνίας 166 Αθήνα
Τηλ. Κέντρο: 2182180284, Fax: 2117053610
e-mail: info@ygeiaonline.gr
URL: www.ygeiaonline.gr

Συνεργασία με το YgeiaOnline