Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Προσφορά στους εφήβους από το Παίδων Μητέρα
Προσφορά στους εφήβους από το Παίδων Μητέρα

Προσφορά στους εφήβους από το Παίδων Μητέρα

  • September 10, 2010
  • 0 Likes
  • 5 Views
  • 0 Comments

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Olympic Air σε συνεργασία με τo Παίδων Μητέρα, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του ομίλου Υγεία, στο οποίο ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του το τμήμα Εφηβικής Ιατρικής, παρέχουν στους επιβάτες των εσωτερικών πτήσεων της Olympic Air, από την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, την πρώτη επίσκεψη στο τμήμα με έκπτωση 20%.

Η παροχή αφορά εφήβους ηλικίας 11-18 ετών, ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιείται στο Παίδων Μητέρα, μόνο κατόπιν ραντεβού.

Το τμήμα Εφηβικής Ιατρικής του Παίδων Μητέρα έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην παροχή υπηρεσιών υγείας στην εφηβική ηλικία, μια ηλικιακή ομάδα που αντιπροσωπεύει το 11% του ελληνικού πληθυσμού. Στη χώρα μας, αποτελεί την πρώτη οργανωμένη δομή για τη φροντίδα των εφήβων σε ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική, η οποία στελεχώνεται με έμπειρους και εξειδικευμένους επιστήμονες, που καλύπτουν τις αντίστοιχες παιδιατρικές υποειδικότητες.

Το τμήμα απευθύνεται σε εφήβους 11-18 ετών και στις οικογένειές τους, για συζήτηση & επίλυση θεμάτων, που τους απασχολούν τόσο κατά τη σωματική όσο και κατά την ψυχοκοινωνική τους ανάπτυξη.

Ειδικότερα, σε ώρες συμβατές με τις δραστηριότητες των εφήβων, προσφέρονται υπηρεσίες, όπως η εφηβιατρική-Αγωγή Υγείας (εμβολιαστική κάλυψη, σεξουαλική αγωγή, πρόληψη ατυχημάτων, επιπτώσεις χρήσης & εθισμός σε ναρκωτικές ουσίες, χρήση & ασφάλεια διαδικτύου, χρόνια νοσήματα), ο έλεγχος βάρους-παχυσαρκία, οι διαταραχές πρόσληψης τροφής (νευρογενής ανορεξία, βουλιμία), παιδο-ενδοκρινολογικό, δερματολογικό (προβλήματα ακμής & τριχοφυΐας), ορθοπαιδικό, γυναικολογικό και Ιατρείο Πρώιμης Ήβης, ψυχολογική υποστήριξη-παιδοψυχιατρικό, συμβουλευτική γονέων-οικογένειας, για διαχείριση κρίσεων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline