Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Νομικό και Ιατρικό Συνέδριο των ομογενών της Αυστραλίας στη Ρόδο
Νομικό και Ιατρικό Συνέδριο των ομογενών της Αυστραλίας στη Ρόδο

Νομικό και Ιατρικό Συνέδριο των ομογενών της Αυστραλίας στη Ρόδο

  • July 21, 2010
  • 0 Likes
  • 8 Views
  • 0 Comments

Το επόμενο Διεθνές Νομικό και Ιατρικό Συνέδριο, που διοργανώνουν ομογενείς από την Αυστραλία με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2011, στη Ρόδο.

Αυτό ανακοίνωσε η πρόεδρος του φορέα “Το Ελληνικό Συνέδριο“, νομικός, Ευγενία Μητράκα, η οποία έχει έως τώρα διοργανώσει επτά συνέδρια στην Ελλάδα.

“Στα συνέδρια αυτά έλαβαν μέρος συνολικά πάνω από πέντε χιλιάδες σύνεδροι. Η παρουσία τους εκεί, πέρα από την επιστημονική σημασία, έχει και οικονομικά οφέλη για την Ελλάδα”, είπε η κα. Μητράκα, υπογραμμίζοντας ότι στα συνέδρια λαμβάνουν μέρος εκτός από τους ομογενείς και διακεκριμένοι επιστήμονες από την Αυστραλία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Ως αναγνώριση του έργου που επιτελείται, τα μέλη του “Ελληνικού Συνεδρίου” θα δεξιωθούν, την Παρασκευή, ο πολιτειακός κυβερνήτης της Βικτώριας, καθηγητής Ντέϊβιντ Ντε Κρέτσερ και η σύζυγός του κα Ντε Κρέτσερ, στο πολιτειακό κυβερνείο.

Κατά τη δεξίωση αυτή, “Το Ελληνικό Συνέδριο”, που είναι Μη-Κερδοσκοπικός Οργανισμός, θα κάνει και μια δωρεάν στη μονάδα Cell & Gene Therapy, του Murdoch Childrens Institute, της Μελβούρνης.

Η μονάδα αυτή, της οποίας ηγείται ο ομογενής επιστήμονας Δρ. Τζιμ Βαντόλας, ασχολείται με την πρόληψη και τη θεραπεία της θαλασσαιμίας.

Πηγή:  ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline