Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Η Ελληνική κουζίνα κερδίζει έδαφος
Η Ελληνική κουζίνα κερδίζει έδαφος

Η Ελληνική κουζίνα κερδίζει έδαφος

  • February 24, 2010
  • 0 Likes
  • 10 Views
  • 0 Comments

H Ελληνική κουζίνα κερδίζει έδαφος στην Αυστραλία, όπως προκύπτει και από τελευταία δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα στην ελληνική κουζίνα και την επιρροή της στην Αυστραλία αναφέρεται δημοσίευμα της εφημερίδας The Sunday Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, διαδικτυακή δημοσκόπηση του ειδησεογραφικού ομίλου News Ltd (του συγκροτήματος Μέρντοκ) ανέδειξε το ψητό αρνί, όπως το μαγειρεύουν οι Έλληνες, ως το εθνικό πιάτο των Αυστραλών.

Το συγκεκριμένο πιάτο, που αναδείχθηκε και “Εθνικό πιάτο” των Αυστραλών, αναφέρει το δημοσίευμα παραπέμπει στην ελληνική κουζίνα, η οποία είναι απλή και υγιεινή και ταιριάζει τέλεια με το κλίμα μας και τον τρόπο ζωής μας. Επισημαίνεται ότι μεγάλος αριθμός Ελλήνων μετανάστευσαν στην Αυστραλία στις δεκαετίες του ’50 και ’60, αλλά η επιρροή της κουζίνας τους στην Αυστραλία είναι περιορισμένη και σχετικά πρόσφατη. Σημειώνεται ότι η άποψη πως η Ελληνική κουζίνα είναιμια από τις πιο υγιεινές στον κόσμο, τελευταία κερδίζει έδαφος και η εφημερίδα προτείνει στους αναγνώστες τις παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές.

Πηγή:  ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline