Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Οι ΗΠΑ έχουν εργαστήρια βιολογικών όπλων σε 25 χώρες, κάποια απο αυτά στην Ουκρανία…

Οι ΗΠΑ έχουν εργαστήρια βιολογικών όπλων σε 25 χώρες, κάποια απο αυτά στην Ουκρανία…

Κατά ευθεία παραβίαση της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών, ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών έχει κάνει συνήθεια να κατασκευάζει θανατηφόρους ιούς, βακτήρια και τοξίνες σε εργαστήρια βιοόπλων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Και αποδεικνύεται ότι μερικά από αυτά βρίσκονται στην Ουκρανία.

Το Πεντάγωνο φέρεται να ελέγχει εργαστήρια βιοόπλων σε περίπου 25 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας. Τα άλλα βρίσκονται στη Γεωργία, Ιράκ, Ιορδανία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Αζερμπαϊτζάν, Λάος, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Καμπότζη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Κένυα, Ουγκάντα, Τανζανία, Καμερούν, Σενεγάλη, Γουινέα, Σιέρα Λεόνε, Λιβερία , Νότια Αφρική και Ακτή Ελεφαντοστού.

Όλα αυτά τα βιο-εργαστήρια των ΗΠΑ υπάρχουν λόγω ενός στρατιωτικού προγράμματος 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων που διαχειρίζεται η Υπηρεσία Μείωσης Απειλών Άμυνας (DTRA). Το ίδιο το πρόγραμμα ονομάζεται Συνεταιριστικό Βιολογικό Πρόγραμμα Δέσμευσης (CBEP).

Στη χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης την Ουκρανία, το Πεντάγωνο χρηματοδοτεί 11 σοκαριστικά απο αυτά τα βιοεργαστήρια μέσω του Υπουργείου Άμυνας. Σε αντίθεση με αυτό που υπονοεί το όνομά του, το DTRA δεν μειώνει τις απειλές. δημιουργεί περισσότερες χρηματοδοτώντας αυτά τα νέα βιοεργαστήρια.

«Η Ουκρανία δεν έχει κανέναν έλεγχο στα στρατιωτικά βιοεργαστήρια στη δική της επικράτεια», αναφέρει το ιστολόγιο Exploring Real History .

«Σύμφωνα με τη συμφωνία του 2005 μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας, η ουκρανική κυβέρνηση απαγορεύεται να δημοσιοποιεί ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των ΗΠΑ και είναι υποχρεωμένη να μεταφέρει στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ τα επικίνδυνα παθογόνα για βιολογική έρευνα».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, σε συνεργασία με τον Καναδά, τη Σουηδία και την Ουκρανία, καθιέρωσαν ένα πρωτόκολλο για την ανάπτυξη όπλων μαζικής καταστροφής σε ένα μέρος που ονομάζεται Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Ουκρανία (STCU).

Το STCU είναι ένας διεθνής οργανισμός που χρηματοδοτείται κυρίως από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και του έχει αναγνωριστεί διπλωματικό καθεστώς. Υποστηρίζει επίσημα τα έργα επιστημόνων που συμμετείχαν στο παρελθόν στο πρόγραμμα βιολογικών όπλων της Σοβιετικής Ένωσης.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, το STCU έχει επενδύσει περισσότερα από 285 εκατομμύρια δολάρια για περίπου 1.850 έργα επιστημόνων που είχαν προηγουμένως συμμετοχή στη δημιουργία όπλων μαζικής καταστροφής.

Σε ένα άλλο ελεγχόμενο και λειτουργούμενο εργαστήριο του Πενταγώνου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, περίπου 20 Ουκρανοί στρατιώτες πέθαναν μετά από έκθεση σε όπλο ιού που μοιάζει με γρίπη, ενώ άλλοι 200 ​​νοσηλεύτηκαν.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο του 2016 και η ουκρανική κυβέρνηση δεν ανέφερε καθόλου τους νεκρούς στρατιώτες. Μόλις δύο μήνες αργότερα, άλλοι 364 άνθρωποι πέθαναν σε ολόκληρη την Ουκρανία από τη γρίπη των χοίρων Α, γνωστή και ως H1N1, το ίδιο στέλεχος που όλοι μας είπαν ότι προκάλεσε παγκόσμια πανδημία το 2009.

Μια ομάδα πληροφοριών που ονομάζεται DPR ανέφερε ότι το βιοεργαστήριο που ανήκει στις ΗΠΑ στο Χάρκοβο είναι το μέρος από όπου διέρρευσε ο ιός, πράγμα που σημαίνει ότι το Πεντάγωνο ήταν άμεσα υπεύθυνο για αυτό.

Σε μια άλλη περίπτωση στη Νοτιοανατολική Ουκρανία, μια πολύ ύποπτη μόλυνση από ηπατίτιδα Α εξαπλώθηκε γρήγορα. Αποδεικνύεται ότι πολλά βιοεργαστήρια του Πενταγώνου βρίσκονται επίσης σε αυτήν την περιοχή.

Ένα ξέσπασμα ηπατίτιδας Α που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2018 είχε ως αποτέλεσμα 37 άτομα να νοσηλευτούν. Η τοπική αστυνομία ξεκίνησε στη συνέχεια έρευνα για «λοίμωξη από τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας και άλλες ανίατες ασθένειες».

Στην ίδια πόλη περίπου ένα χρόνο αργότερα, 100 άνθρωποι μολύνθηκαν μυστηριωδώς από χολέρα. Τόσο η επιδημία χολέρας όσο και η ηπατίτιδα Α ενοχοποιήθηκαν απο μολυσμένο πόσιμο νερό, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι η πραγματική αιτία ήταν τα βιοεργαστήρια που διοικούνται από το Πεντάγωνο σε όλη την περιοχή.

Πηγή naturalnews.comYgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts