Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Ηλεκτρικό ρεύμα: Η κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής φέρνει μειώσεις από 60 ως 80%

Ηλεκτρικό ρεύμα: Η κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής φέρνει μειώσεις από 60 ως 80%

Από την 1η Ιουλίου αναστέλλεται η ρήτρα αναπροσαρμογής, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ1, επισημαίνοντας ότι με την κατάργηση της ρήτρας θα υπάρξουν μειώσεις στα τιμολόγια ρεύματος της τάξεως από 60-80%, αλλά και στα αγροτικά τιμολόγια που θα φτάνουν το 90%.

Όπως είπε ο κ. Παπαθανάσης το μέτρο της ρήτρας αναπροσαρμογής ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ και δεν αφορά μόνον την Ελλάδα, αλλά είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Στην Ευρώπη πληρώνουν πολύ περισσότερα για ρεύμα απ’ ότι στη χώρα μας, είπε και προσέθεσε ότι «με τα μέτρα στήριξης ύψους 4 δισ. που πάρθηκαν στην αρχή της πανδημίας για την ακρίβεια και στη συνέχεια μέτρα 3,2 δισ., δίνουμε ακριβώς εκεί που πρέπει να δώσουμε ως κυβέρνηση για να στηρίξουμε τα ευάλωτα νοικοκυριά, τη μεσαία τάξη, κρατώντας όμως μια σωστή δημοσιονομική εικόνα».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts