Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΖΑΜΠΑΚΟΣ Ι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΖΑΜΠΑΚΟΣ Ι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΖΑΜΠΑΚΟΣ Ι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

  • December 13, 2010
  • 0 Likes
  • 20 Views
  • 0 Comments
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Ο Λευτέρης Ζαμπάκος, ορθοπεδικός χειρουργός, γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1969, όπου και διέμεινε τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Τελείωσε το Λύκειο στην Αθήνα και ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική στο Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Semmelweiss της Βουδαπέστης πού θεωρείται το κορυφαίο στην χώρα με αρκετούς κατόχους του βραβείου Nobel ιατρικής και βιολογίας, να έχουν περάσει από αυτό.

Υπηρέτησε στην υπηρεσία υπαίθρου στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας και εν συνεχεία υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος σημαιοφόρος ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό, και συγκεκριμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Από το Ναυτικό αφυπηρέτησε με τον βαθμό του έφεδρου ανθυποπλοιάρχου και εν συνεχεία Εκπαιδεύτηκε στην Ορθοπεδική στην 1η Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Παράλληλα μετεκπαιδεύτηκε στην Μεγάλη Βρετανία στο Bath Royal United Hospital, και στην Ιταλία.

Από τις αρχές του 2006 ιδιωτεύει εστιάζοντας σε νέες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές τόσο στον τομέα της αρθρίτιδας (ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αρθροπλαστικής ισχίου / γόνατος) όσο και στα πεδία των αθλητικών κακώσεων και της χειρουργικής του άκρου ποδός και ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για να ενημερώνεται για τις τελευταίες τεχνικές ελάχιστα επεμβατικής ορθοπεδικής.

Επικοινωνία:

Ελευθέριος Ι. Ζαμπάκος
Ορθοπεδικός Χειρουργός
Ελάχιστα Επεμβατικές Τεχνικές, Αρθροσκόπηση, Κότσια Διαδερμική Τεχνική, Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου AMIS
Σκουφά 27,  ΤΚ 10673 Κολωνάκι, Αθήνα
Τηλ: 2103632077 – Fax: 2103600543 – Κιν: 6937227656

e-mail: info@minimalorthopedics.gr
web-site: www.minimalorthopedics.gr

  • Μοιραστείτε: