Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Βιντεοενδοσκοπήσεις σε απευθείας μετάδοση
Βιντεοενδοσκοπήσεις σε απευθείας μετάδοση

Βιντεοενδοσκοπήσεις σε απευθείας μετάδοση

  • May 14, 2010
  • 0 Likes
  • 19 Views
  • 0 Comments

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επεμβάσεις σε απευθείας μετάδοση στο 3rd International Athens Live  Endoscopy Course των Ενόπλων Δυνάμεων, 14 και 15 Μαΐου 2010, Πολεμικό Μουσείο, Αθήνα.

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στο 3ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ενδοσκόπηση του Πεπτικού, που θα διεξαχθεί στις 14 & 15 Μαΐου 2010, στο Πολεμικό Μουσείο.

Η εταιρία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ εκπροσωπεί αποκλειστικά τις εταιρίες PENTAX & BARRX και είναι Χρυσός Χορηγός του Σεμιναρίου.

Θα πραγματοποιηθούν σε απευθείας μετάδοση βιντεοενδοσκοπήσεις ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού με συστήματα βιντεοενδοσκόπησης High Definition (HD+), του κατασκευαστικού οίκου PΕΝΤΑΧ, που εντοπίζουν πρόωρα παθολογικές βλάβες. Η νεότατη αυτή σειρά ενδοσκοπίων Hi-Line, ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνική i-scan, που παρέχει τη δυνατότητα διαφοροποίησης παθολογικού από φυσιολογικό ιστό και την απεικόνιση μικρών μορφωμάτων και τριχοειδών αγγείων στα επιφανειακά στρώματα του βλεννογόνου, τα οποία δεν είναι εφικτό να απεικονιστούν με το “λευκό” φωτισμό που χρησιμοποιείται έως τώρα.

Επίσης, θα παρουσιαστούν τα διαγνωστικά και επεμβατικά ενδοσκοπικά συστήματα υπερήχων PENTAX με Ελαστογραφία και θα πραγματοποιηθούν επίσης ενδοσκοπήσεις με βίντεο ενδοσκόπιο με ενσωματωμένο ομοεστιακό μικροσκόπιο “Endomicroscopy”, το οποίο δίνει τη δυνατότητα παρατήρησης δομών σε μέγεθος μέχρι και κυτταρικού πυρήνα.

Τέλος, θα εφαρμοστεί σε απευθείας μετάδοση η μέθοδος HALOΤΜ της εταιρείας BARRX, για την αφαίρεση επιθηλίου BARRETΤ οισοφάγου με ραδιοσυχνότητες. Η νέα αυτή θεραπευτική τεχνική, αντιπροσωπεύει την ενδοσκοπική εναλλακτική στην χειρουργική αντιμετώπιση της νόσου Barrett,  μιας προκαρκινικής κατάστασης του οισοφάγου ως αποτέλεσμα χρόνιας γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης. 

Η επέμβαση γίνεται μέσω απλής γαστροσκόπησης, κατά την διάρκεια της οποίας ένας εκπαιδευμένος στη μέθοδο γαστρεντερολόγος, αφαιρεί με την βοήθεια ενός καθετήρα ραδιοσυχνοτήτων το επιθήλιο από τον οισοφάγο Barrett, αφήνοντας τον υποβλεννογόνιο χιτώνα του οισοφαγικού σώματος ανέπαφο και ικανό να αναγεννήσει νέο φυσιολογικό οισοφαγικό επιθήλιο.

Πληροφορίες:
Ειρήνη Νικηφοράκη,
Τμήμα Marketing
τηλ. κέντρου: 2106790000, απευθείας τηλ.: 2106790260
fax:  2106790100
e-mail: marketing@papapostolou.gr

www.papapostolou.gr

Πηγή:  Κέντρο Ιατρικού Εξοπλισμού Παπαποστόλου

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline