Αν αναζητάς ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος των ανδρών, τότε οι 7 στους 10 θα σου πουν για το πέος τους. Αν έχει καλό μέγεθος, πάχος, αν θα λειτουργήσει σωστά την κατάλληλη στιγμή.
         
Οι άλλοι 3 θα σου πουν ψέματα. Το παρόν κείμενο θα χρησιμεύσει και στους 10, αφού ακόμα κι αν δεν μπορούμε να το αποδείξουμε στην πράξη, υπάρχουν τροφές που μπορούν να γίνουν καλοί φίλοι του πέους.
         
•     Σπανάκι: Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε μαγνήσιο που αποτρέπει τις φλεγμονές στο αίμα και βοηθάει στην σωστή κυκλοφορία του. Όταν σου πει ξανά η μάνα σου ότι μαγείρεψε σπανακόρυζο, σκέψου καλά πριν γκρινιάξεις ή παραγγείλεις σουβλάκια.
         
•     Μπανάνες: Το κάλιο που διαθέτει κρατάει τα χαλινάρια του νατρίου και κατ’ επέκταση σε λογικές τιμές την πίεση του αίματος. Αν δε σε ψήνουν οι μπανάνες, το ίδιο κάνουν τα πορτοκάλια και οι πατάτες με φλούδα. Η ουσία είναι στη φλούδα.
         
•     Καρπούζι: Είναι από τα φρούτα που δεν θες κανένα κίνητρο για να το φας. Ακόμα κι αν μετέφεραν ελονοσία, θα τα έτρωγες. Ευτυχώς που δεν μεταφέρουν, γιατί θα είχαμε πρόβλημα. Ευτυχώς επίσης που διαθέτουν την L-κιτρουλίνη, ένα αμινοξύ εξπέρ στην ανύψωση και διατήρηση.
         
•     Ρόδι: Ναι, αυτό το πράγμα που το πετάς την πρωτοχρονιά κάτω, αυτό με τα τόσα πολλά σπόρια, καταπολεμά την στυτική δυσλειτουργία. Έτσι λέει το International Journal of Impotence Research.
         
•     Κατουάμπα: Τι; Δεν το ξέρεις; Μην ανησυχείς. Ούτε εμείς το ξέραμε. Πρόκειται για έναν αφροδισιακό καρπό από ένα δέντρο που βρίσκεται μόνο στη Βραζιλία, ο οποίος πρώτα και κύρια προκαλεί ηρεμία στον εγκέφαλο. Τα αλκαλοειδή κατουαβίνη Α και Β που διαθέτει φέρνουν σεξουαλική διέγερση, ιδίως στον ύπνο.
         
Πηγή: Eatthis.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline