Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι ο χειμώνας ή οι παρυφές του είναι εποχές που γίνεται το περισσότερο σεξ, με την έννοια ότι λόγω κρύου βγαίνεις σπανιότερα από το σπίτι.
         
Φυσικά σκεφτόμαστε και το καλοκαίρι ως μια εποχή που το σεξ γίνεται πιο εύκολο να το βρεις - ιδίως για τον άντρα που τις άλλες εποχές δυσκολεύεται - αλλά δεν θα το βάζαμε πρώτο σε επίπεδο συχνότητας και ποσότητας.
         
Κι όμως καταφέρνει να είναι η εποχή με το περισσότερο σεξ, κυρίως χάρη στον Ιούλιο. Σύμφωνα με μια έρευνα του Lovehoney σε 2.000 το 25% των ανθρώπων σημείωσε τον Ιούλιο ως το μήνα με το περισσότερο σεξ που κάνουν κάθε χρόνο, ενώ το 22% έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Αύγουστο. Υπάρχουν και μερικά ποιοτικά στοιχεία όπως το ότι το 65% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι η πλειοψηφία του σεξ γίνεται σε περίοδο διακοπών.
         
Έτερο «πικάντικο» στοιχείο είναι ότι τα όποια ταμπού και τα συνηθισμένα καταργούνται τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα στα πέντε ζευγάρια της έρευνας είπαν ότι όσο είναι σε διακοπές κάνουν πολύ πιο έντονο σεξ με μεγαλύτερη ποικιλία και είναι πιο ανοιχτοί σε νέες δοκιμές.
         
Τέλος, γύρω στο 40% των ζευγαριών βάζουν στις αποσκευές τους και ένα σεξουαλικό βοήθημα.
         
Πηγή: Μenshealth.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline