Εκτύπωση
Κατηγορία: Επιχειρηματικότητα και Υγεία
Εμφανίσεις: 1457
Την αποκλειστική διάθεση και προώθηση των προϊόντων RoC® στην Ελλάδα ανέθεσε από 1ης Μαρτίου 2016 η Johnson & Johnson Consumer Α.Ε. στην εταιρεία ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ.
         
Η RoC® - ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 60 ΕΤΩΝ έχει τις ρίζες της  σε ένα φαρμακείο στο Παρίσι. Το έτος 1957 ένας φαρμακοποιός ονόματι Jean Charles Lissarrague, ύστερα από αίτημα ενός δερματολόγου δημιούργησε την πρώτη φόρμουλα αντιαλλεργικών καλλυντικών χωρίς άρωμα. Το φαρμακείο Rogè-Cavaillès όπου παράγονταν τα καλλυντικά έδωσε το όνομα του στα προϊόντα τα οποία έφεραν πλέον την επωνυμία RoC®.
         
H RoC® διαθέτει μερικές από τις πιο αξιοζήλευτες καινοτομίες στο χώρο των καλλυντικών: 1η δημιούργησε υποαλλεργικά προϊόντα, 1η λάνσαρε αντηλιακό ολικής προστασίας, 1η σταθεροποίησε την καθαρή βιταμίνη Α (Ρετινόλη) σε κρέμα. Οι πρώτες ύλες της & τα συστατικά της υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας & αποτελεσματικότητας. Οι συνθέσεις των προϊόντων της είναι επικυρωμένες με κλινικές μελέτες ως προς την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την ανεκτικότητα τους.
         
Οι συσκευασίες είναι σχεδιασμένες για τη διατήρηση αναλλοίωτων συνθέσεων και συστατικών ενώ η παραγωγή και ο έλεγχος ποιότητας ακολουθούν προδιαγραφές φαρμακευτικών σκευασμάτων.
         
Η εταιρεία ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ Α.Ε. είναι μία ελληνική εταιρεία, μέλος του Ελληνοκυπριακού Ομίλου ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑ που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά στους τομείς υγείας, φροντίδας & ομορφιάς από το 1969, έχοντας εδραιώσει σχέσεις εμπιστοσύνης & αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες και συνεργάτες της.
         
Η εταιρεία, στα πλαίσια της στρατηγικής της, συνεχίζει να επενδύει στο ελληνικό φαρμακείο, προς στρατηγικά στοχοποιημένες κατηγορίες - όπως ήταν και παραμένουν να είναι τα δερμοκαλλυντικά - σε συνεργασία με αξιόλογες εταιρείες του χώρου.
         
Για περισσότερες πληροφορίες: www.costaspapaellinas.gr 
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline