Εκτύπωση
Κατηγορία: Επιχειρηματικότητα και Υγεία
Εμφανίσεις: 1326

altΗ Esperite, ηγετική στην Ευρώπη στο χώρο των ιατρικών επιστημών σχετικά με τις εφαρμογές βλαστικών κυττάρων από το 2000, εγκαινιάζει μοναδικές νέας γενιάς εξετάσεις γενετικής. Χωρίς κίνδυνο για τον ασθενή, άνετες, προσιτές και ακριβείς εξετάσεις με τα αποτελέσματα διαθέσιμα σε λίγες ημέρες.

Η Esperite προσφέρει στους πελάτες της τις γενετικές πληροφορίες κλειδιά για να προσαρμόσουν τις αποφάσεις που αφορούν στην υγεία τους, προσφέροντας μια νέα φιλοσοφία στους καταναλωτές για μια προληπτική προσέγγιση της υγείας.

Η Esperite, μέσω της Genoma Α.Ε., θυγατρική της εταιρία στην προληπτική ιατρική, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής και επιστημονικής καινοτομίας. Η Esperite ανακοινώνει μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων για να συλλέξει τη μεγαλύτερη γενετική πλατφόρμα για κλινικές διαγνώσεις στην Ευρώπη: Μια άκρως αποδοτική πλατφόρμα NGS με την ικανότητα να επεξεργάζεται 75.000 δείγματα ανά έτος από σήμερα. Η Esperite υπέγραψε συμφωνία προμήθειας με την Thermo Fisher Life Technology για την εγκατάσταση δορυφορικών πλατφορμών αλληλουχίας, στις χώρες όπου δραστηριοποιείται η Esperite, όλες συνδεδεμένες μεταξύ τους μέσω του NGS Cloud. alt
Γενετικές Διαγνώσεις Υψηλής Τεχνολογίας με τεχνολογία Ion Torrent Τώρα για Όλους

Ο κ. Frederic Amar, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Esperite είπε: «Το όνειρό μας έγινε σήμερα πραγματικότητα. Βελτιώνουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και αντιμετωπίζουμε την ανθρώπινη ασθένεια μέσα από κορυφαίες μετασχηματιστικές έρευνες και μεταφράζοντάς τες σε απτά οφέλη για την κοινωνία. Το 2015 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για εξατομικευμένη ιατρική». Η Esperite ηγείται αυτής της παραδειγματικής αλλαγής και θα ανακοινώσει σύντομα νέες εξελίξεις.

Σχετικά με την Esperite

Ο Όμιλος Esperite, εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Euronext στο Άμστερνταμ και στο Παρίσι, είναι η Κορυφαία Διεθνής Εταιρεία στην αναγεννητική και προληπτική ιατρική που λειτουργεί σε 40 χώρες, με ένα δίκτυο 6.000 κλινικών σε όλο τον κόσμο. Η Esperite εξυπηρετεί τους πελάτες της στις καινοτόμες τεχνολογικά εγκαταστάσεις της στη Γενεύη, σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και αποθήκευσης στο Βέλγιο, την Ελβετία, τη Γερμανία, το Ντουμπάι, τη Νότια Αφρική και την Πορτογαλία. Οι οικογενειακές της τράπεζες φύλαξης βλαστικών κυττάρων, CryoSave και Salveo, έχουν φυλάξει σχεδόν 275.000 δείγματα από το αίμα του ομφάλιου λώρου και ιστού ομφάλιου λώρου.

Για να μάθετε περισσότερα για τον Όμιλο Esperite επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.esperite.com και www.genoma.com.     

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline