Εκτύπωση
Κατηγορία: Επιχειρηματικότητα και Υγεία
Εμφανίσεις: 1282

altΗ κορυφαία ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO ανοίγει τον δημόσιο διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία με ειδική εκδήλωση που διοργανώνει στις 11:30 π.μ την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Radison Blue Park (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν με ειδική βιντεο-προβολή η νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία “Melijanistas” καθώς και το πρώτο ελληνικό σχήμα παραγωγής υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου σε συνεργασία με το τμήμα φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών “Aquarius Project”.

Η συνεργασία της Νοβαcco με το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, πιστοποιεί δε την συνεχή δέσμευση της NOBACCO να εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της και να εγγυάται εμπράκτως την ποιότητα και την ασφάλεια τους. alt Στην διάρκεια της εκδήλωσης διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές καρδιολογίας, βιοχημείας και φαρμακευτικής χημείας θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδομένα γύρω από την χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ασφαλές υποκατάστατο του τσιγάρου, μέρος μίας ολοκληρωμένης, πιο υγιεινής διαχείρισης της εξάρτησης από την νικοτίνη.

Σχετικά με την Nobacco

Η NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό τη δημιουργία και εμπορία προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου που μπορούν να προσομοιώσουν την ευχαρίστηση του καπνίσματος δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα. Σήμερα η εταιρία διαθέτει ένα δίκτυο διανομής συνεργαζόμενων καταστημάτων που περιλαμβάνει 29 NOBACCO shops σε Ελλάδα και Κύπρο και 200 σημεία πώλησης.

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline