Εκτύπωση
Κατηγορία: Αγορές και Υγεία
Εμφανίσεις: 2786

altΤο Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας για την προβολή της Ελλάδας στις αγορές του εξωτερικού ως προορισμού ιατρικού τουρισμού με τον Όμιλο Intuition Communication.

Ο Όμιλος Intuition Communication είναι ο σημαντικότερος ψηφιακός πάροχος ενημέρωσης στον χώρο της υγείας στη Βρετανική αγορά και από τους σημαντικότερους διεθνείς παράγοντες στον τομέα του ιατρικού τουρισμού διεθνώς, που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το Treatment Abroad και το International Medical Travel Journal.

Κεντρικό στόχο της συμφωνίας αποτελεί η δημιουργία διεθνών συνεργιών με σημαντικούς stakeholders της παγκόσμιας βιομηχανίας ιατρικού τουρισμού και η παροχή τεχνογνωσίας.

Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΛΙΤΟΥΡ, στο IMTJ (International Medical Tourism Journal) Medical Travel Summit 2015 το οποίο πραγματοποιήθηκε 15-16 Απριλίου στο Λονδίνο και εκπροσωπήθηκε από το κ. Τάκη Μελέτη, Αντιπρόεδρο της Goldair & μέλος του ΔΣ της ΕΛΙΤΟΥΡ. alt Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου δράσης της ΕΛΙΤΟΥΡ με καταληκτικό στόχο την εδραίωση της Ελλάδας ως προορισμού παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην επίτευξη των εθνικών στόχων διαφοροποίησης του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος καθώς και της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.
    
Σχετικά με την ΕΛΙΤΟΥΡ

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ αποτελεί Μη Κυβερνητική Οργάνωση με βασικό σκοπό την προώθηση του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα και τη συνεργασία με αντίστοιχους φορείς του εξωτερικού.

Ιδρύθηκε από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους υγείας της χώρας, δημιουργώντας ένα cluster από αξιόπιστες και υπερσύγχρονες μονάδες υγείας και εταιρείες διαφόρων κλάδων όπως αεροπορικές, ασφαλιστικές, τουριστικά γραφεία, facilitators, ξενοδοχεία, διαφημιστικές, συμβούλους επιχειρήσεων και εταιρείες πιστοποιήσεων οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα του ιατρικού τουρισμού σε όλη την Ελλάδα. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Global Healthcare Travel Council.

Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού (ΕΛΙΤΟΥΡ)
Λεωφ. Κηφισίας 37-39 15123, Μαρούσι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106383925
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web-site: www.elitour.org

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline