Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Κολέγιο το Σεμινάριο Κλινικών Εκπαιδευτών του Τμήματος Εργοθεραπείας.
                      
Στο σεμινάριο συμμετείχαν Εργοθεραπευτές από 20 διαφορετικούς κλινικούς χώρους, όπου οι φοιτητές Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου πραγματοποιούν τις 1.000 ώρες κλινικής πρακτικής στα πλαίσια του προγράμματος σπουδών τους.
         
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με την κ. Έλενα Γλυκύ, Συντονίστρια Κλινικής Πρακτικής του Τμήματος Εργοθεραπείας και επιβεβαιώθηκε  απ' όλους η υψηλή ποιότητα κλινικής εκπαίδευσης των φοιτητών, ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής εκπαιδευτικής συνεργασίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και των φορέων κλινικής πρακτικής.
         
Παράλληλα, ο Δρ. Παναγιώτης Σιαπέρας, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Τμήματος Εργοθεραπείας, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις δράσεις του τμήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
         
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το πρώτο και μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, που προσφέρει πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στην επιστήμη της Εργοθεραπείας Bsc (Hons) in Occupational Therapy σε συνεργασία με το Queen Margaret University.  Επίσης, είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που είναι πλήρες μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Εργοθεραπεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (European Network of Occupational Therapy in Higher Education- ΕΝΟΤΗΕ).   
         
Περισσότερες πληροφορίες στο www.metropolitan.edu.gr 
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline