Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. "Γ. Παπανικολάου" - Ψ.Ν.Θ., Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στη γιορτή «Ελιάς και Λαδιού» που διοργανώνει η Μονάδα Πρασίνου, σε συνεργασία με το Γ.Ε.Π.Ε. και ΚΔ., τη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12:30 μμ., στον "Πολυχώρο Πολιτισμού" του Γ.Ε.Π.Ε. και ΚΔ. - Ψ.Ν.Θ. στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
         
Η γιορτή έχει διπλό σκοπό, αφενός μεν, επιδιώκει την ενίσχυση και προβολή της προσπάθειας των ασθενών στο ευρύ κοινό αφετέρου δε, φιλοδοξεί να παρουσιάσει τα προϊόντα, με παράλληλη γευστική δοκιμή αυτών, που καλλιεργούνται και παράγονται με τη συμμετοχή, επιμέλεια και προσωπική εργασία των επανενταξιακών ασθενών της Μονάδας Πρασίνου.
         
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το μουσικό συγκρότημα «Εμείς κι Εσείς», στο οποίο συμμετέχουν επανενταξιακοί ασθενείς του φορέα μας.
         
Περισσότερες πληροφορίες:
         
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3ης Υ.ΠΕ. (Μακεδονίας)
Γ.Ν.Θ. "Γ. Παπανικολάου" - Ψ.Ν.Θ.
Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Λαγκαδά 196 Τ.Κ. 56430 Θεσσαλονίκη
Γραφείο Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας
& Καινοτόμων Δράσεων (Γ.Ε.Π.Ε.& ΚΔ.)
Τηλ.: 2313324156 - Fax: 2313324163
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
web-site: www.psychothes.gr 
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline