Εκτύπωση
Κατηγορία: Πλαστική Χειρουργική
Εμφανίσεις: 3209
Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, στο 11ο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής που πραγματοποιήθηκε στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε την επαναστατική μέθοδο λιπογλυπτικής με το όνομα 4D Vaser Lipo, που μόλις έφτασε από την Αμερική.
         
Τη καινοτόμο αυτή, τεχνική είναι ο μοναδικός πλαστικός χειρούργος που εφαρμόζει στην Ελλάδα μετά από εκπαίδευση στην Αμερική.
         
Η μέθοδος 4D Vaser Lipo, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, αποτέλεσε αντικείμενο της προσοχής όλων των παρευρισκομένων λόγω της καινοτομίας της και των άμεσων και εμφανών αποτελεσμάτων της. Ο Δρ Αθανασίου τόνισε πως η λιποαναρρόφηση πέρασε πλέον σε μια καινούργια και πιο εξελιγμένη μορφή και είναι εξίσου κατάλληλη και αποτελεσματική για άνδρες και γυναίκες.
         
Τα Ελληνικά αγάλματα, που αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού τόσο για την ομορφιά όσο για τη δεξιοτεχνία της γλυπτικής τους και είναι πηγή έμπνευσης όλων των πλαστικών χειρουργών παγκοσμίως, τώρα συνδέονται άρρηκτα με τα άρτια και άριστα αποτελέσματα του 4D Vaser Lipo.
         

   
H τεχνική 4D Vaser Hi-Definition είναι η πλέον αναγνωρισμένη, ασφαλής και πετυχημένη μέθοδος λιπογλυπτικής παγκοσμίως με άμεσα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα της νέας τεχνικής είναι τόσο εξαιρετικά που εφαρμόζεται πια με μεγάλη ακρίβεια στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, έσω και έξω μηρούς, γόνατα, γάμπες, γλουτούς, ισχία, βραχίονες, στήθος και πλάτη.
         
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Δρ Αθανασίου, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, παρουσίασε περιστατικά εφαρμογών και έδωσε μετεγχειρητικές οδηγίες.
         
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.drathanasiou.com
            
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline