Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, εξηγεί στο Υγείαonline.gr, πως μπορούμε να αποκτήσουμε το σώμα που επιθυμούμε, γρήγορα και ανώδυνα.
        
Καθώς το καλοκαίρι έφτασε, ο αριθμός των ανθρώπων που θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος και να αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο σώμα στο παρά 5 έχει αυξηθεί.
        
Ρωτήσαμε τη Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο, Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine και μας αποκάλυψε την πιο σύγχρονη θεραπεία Laser SmartLipo, που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το σώμα που επιθυμούμε, γρήγορα και ανώδυνα.
        
Smart Lipo: Μείωση λίπους
To Laser Smartlipo είναι μία πρωτοποριακή, μη επεμβατική τεχνική, με την οποία επιτυγχάνουμε λιπόλυση στα προβληματικά σημεία του σώματος. Είναι ιδανική για σημεία που συσσωρεύουν τοπικό λίπος όπως οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα και η κοιλιά, τα οποία αντιμετωπίζονται πιο δύσκολα, ακόμη και αν κάνουμε σωστή διατροφή και άθληση.
        

   
Η διαδικασία είναι η εξής
: H οπτική ίνα του laser εισχωρεί στον υποδόριο ιστό και λιώνει αποτελεσματικά τα λιποκύτταρα που είναι παγιδευμένα στις λιποαποθήκες, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς, ενώ παράλληλα προσφέρει σύσφιξη στην επιδερμίδα μέσω της νεοκολλαγογένεσης.
        
Στη συνέχεια με μια ατραυματική κάνουλα αφαιρούμε το ρευστοποιημένο λίπος και το σώμα σμιλεύεται άμεσα. Το λέιζερ Smartlipo είναι ελάχιστα επεμβατικό χωρίς να αφήνει καμία ουλή, ενώ επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία. Όλη η διαδικασία είναι ανώδυνη, ακίνδυνη και πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο γιατρό, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια.
        
Όπως μας εξηγεί η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, με τη laser λιπόλυση οι γραμμές του σώματος βελτιώνονται αισθητά και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και ελάχιστα επεμβατική καθώς δεν υπάρχουν ράμματα, μελανιές και αιμορραγία και η διαδικασία γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία στο δερματολογικό ιατρείο.
    
Δρ. Αμαλία Τσιατούρα
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Επιστημονική Διευθύντρια της Κλινικής Cosmetic Derma Medicine
τ. Επιστημονικός Συνεργάτης «Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός»

www.cosmeticdermamedicine.gr

    
Επιμέλεια άρθρου υγείας: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline