Η Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος, αναπληρώτρια επιστημονική υπεύθυνη της Cosmetic Derma Medicine, εξηγεί στο Υγείαonline.gr, την νέα τεχνική αναίμακτου λίφτινγκ σώματος με νήματα PDO.
        
Ξεχάστε τον πόνο, τις τομές και τα ράμματα. Στο νέο λίφτινγκ σώματος ο γιατρός δεν χρησιμοποιεί νυστέρι ούτε αφαιρεί δέρμα. Τα χαρακτηριστικά σας δεν παραμορφώνονται και επιστρέφετε στις υποχρεώσεις σας αμέσως μετά καθώς ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός. Η διαδικασία γίνεται στο ιατρείο και ολοκληρώνεται σε λιγότερο από μία ώρα.  
        
Όπως εξηγεί στο Υγείαonline.gr η δερματολόγος Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη που εφαρμόζει το αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα PDO σε πρόσωπο και σώμα στην κλινική Cosmetic Derma Medicine, «τα βιοαπορροφήσιμα νήματα PDO χαρίζουν σύσφιγξη και ανόρθωση των ιστών σε μία μόνο συνεδρία. Τα εισάγουμε στην προβληματική περιοχή σε μορφή πλέγματος με τη βοήθεια μιας ατραυματικής βελόνας. Τις επόμενες μέρες ο οργανισμός παράγει τοπικά κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα να έχουμε σύσφιγξη, ανόρθωση και βελτίωση της όψης του δέρματος».  
        
Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται σε περιοχές του σώματος όπως οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα, η κοιλιά, τα μπράτσα και το στήθος και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, εφόσον χρησιμοποιηθεί ο αριθμός που απαιτείται, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.
        
Δείτε αποτελέσματα από το λίφτινγκ με νήματα PDO:
        

   
Το αναίμακτο λίφτινγκ με τα νήματα PDO δεν προκαλεί επιπλοκές γιατί το υλικό των νημάτων είναι η πολυδιοξανόνη που έχει πιστοποιηθεί για την ασφάλειά της και έχει δοκιμαστεί χρόνια στην ιατρική. Τα νήματα δεν σπάνε και δεν ερεθίζουν το δέρμα. Απορροφώνται σταδιακά τους επόμενους μήνες και το αποτέλεσμα του λίφτινγκ διαρκεί περίπου 1,5 χρόνο.
        
Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια του
Τμήματος Δερματολογίας και Λέιζερ του
Κέντρου Δερματολογίας Cosmetic Derma Medicine

www.cosmeticdermamedicine.gr
    
Επιμέλεια άρθρου υγείας: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline