Εκτύπωση
Κατηγορία: Βιογραφικά Ιατρών
Εμφανίσεις: 3552

altΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚEΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
τ. ΙΑΤΡΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ & ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ & ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΩΝ
ΙΑΣΩ - ΜΗΤΕΡΑ - ΛΗΤΩ - ΡΕΑ

 

Η ιατρός Δουκέλλη Στέλλα, γεννήθηκε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε με άριστα την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο Μαρούσι Αττικής.
Εισήχθη με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στην Ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε με μέσο όρο 8,1/10.  Κατά την διάρκεια της φοίτησής της ελάμβανε υποτροφία αριστείας κατόπιν πρώτευσής της στις εξετάσεις.

Εργάσθηκε ως αγροτικός ιατρός στο περιφερειακό ιατρείο Βασιλικών Λέσβου και στο Κέντρο Υγείας Πολυχνίτου και στη συνέχεια ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μυτιλήνης και στη Μαιευτική – Γυναικολογία αρχικά στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μυτιλήνης και στη συνέχεια στο «Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα» Αθηνών λαμβάνοντας τον τίτλο της ειδικότητάς της το Μάιο του 2011. Εργάσθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης και ως επικουρικός ιατρός στην Αθήνα. Έκτοτε ασκεί το επάγγελμα του Μαιευτήρα – Γυναικολόγου στην Αθήνα.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της  Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου.

Παράλληλα δίδαξε στο 2ο ΤΕΕ Μυτιλήνης και στη Νοσηλευτική Σχολή Μυτιλήνης στο μάθημα της Γυναικολογίας – Μαιευτικής. Επιπλέον, διδάσκει το μάθημα των Επειγόντων Περιστατικών στη Μαιευτική και Γυναικολογία στην σχολή εκπαίδευσης πληρωμάτων ΕΚΑΒ.

Ασχολήθηκε με τη συγγραφή πρωτοκόλλων ερευνών, φακέλων ασθενών ( CRF- Case Report Form ) και εντύπων συγκατάθεσης ασθενών κλινικών μελετών, με την επικοινωνία με τον Ευρωπαικό Οργανισμό Φαρμάκων ( EMEA - European Medicines Agency ) για εγκρίσεις πρωτοκόλλων, συντονισμό των κλινικών ερευνών με κέντρα του εξωτερικού και συλλογή δεδομένων κλινικών ερευνών για τη δημιουργία βάσης δεδομένων.

Κατά το διάστημα αυτό και παράλληλα με την εργασία της αρίστευσε στο Διεθνές Σεμινάριο Τραύματος ATLS – Advanced Trauma Life Support, καθώς πήρε το πτυχίο της με βαθμό 94%, καθώς και στο Διεθνές Σεμινάριο Μαιευτικού Επείγοντος ALSO –Advanced Life Support in Obstetrics, στο οποίο επέτυχε βαθμό 93%. Της προτάθηκε από την οργανωτική επιτροπή και των δύο σεμιναρίων να συμπεριληφθεί στην ομάδα των Εκπαιδευτών του σεμιναρίου. Επιλέχθηκε στην πρώτη σειρά προκήρυξης του μεταπτυχιακού προγράμματος «Έρευνα στη γυναικεία αναπαραγωγή» της Β Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής της Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αρίστευσε με μέσο όρο 8,87/10 εκπονώντας εργασία με θέμα «Χημειοθεραπεία γυναικών με καρκίνο μαστού: Σχετιζόμενη με την υγεία ποιότητα ζωής και η ικανοποίησή τους». Είναι υποψήφια διδάκτορας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Η χρήση δυναμικά παραμετροποιημένης υπολογιστικής υποβοήθησης της διάγνωσης στον καρκίνο του μαστού». Πρόσφατα πέτυχε στις εξετάσεις της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου ( HSCCP ) και έλαβε την πιστοποίηση στην Κολποσκόπηση.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στη συγγραφή εργασιών δημοσιευμένων σε ιατρικά συνέδρια και στον ιατρικό τύπο, και εξακολουθεί να βρίσκεται στην αιχμή των εξελίξεων της ιατρικής επιστήμης.

Σήμερα ασκεί την ιατρική στο ιδιωτικό της ιατρείο στο Μαρούσι Αθηνών και είναι επιστημονικός συνεργάτης των μαιευτηρίων “ΙΑΣΩ”, “ΜΗΤΕΡΑ”,“ΛΗΤΩ” και “ΡΕΑ”.

Υπηρεσίες που πραγματοποιούνται στο ιατρείο:

•  Μαιευτικό υπερηχογράφημα και Doppler
•  Παρακολούθηση κύησης - προγεννητικός έλεγχος
•  Κύηση υψηλού κινδύνου
•  Καρδιοτοκογραφική παρακολούθηση εμβρύου (NST)
•  Υπογονιμότητα
•  Γυναικολογική εξέταση και υπερηχογράφημα
•  Κολποσκόπηση, λήψη βιοψιών, τεστ ΠΑΠ
•  Καλλιέργειες κολπικού υγρού
•  Τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος
•  Υστεροσκόπηση - λαπαροσκόπηση
•  Παιδική - εφηβική γυναικολογία
•  Εμμηνόπαυση - οστεοπόρωση - ακράτεια ούρων
•  Παθολογία μαστού

Περισσότερες πληροφορίες:

Dr. Δουκέλλη Στέλλα MD, MSc, Ph.Dc
Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος
Εξειδίκευση στη Γυναικεία Αναπαραγωγή
Απόφοιτος Ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
τ. Ιατρός Μαιευτικής & Γυναικολογικής κλινικής Νοσοκομείο Αλεξάνδρα
Μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας
Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης
Επιστημονικός Συνεργάτης των Μαιευτηρίων
ΙΑΣΩ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ, ΡΕΑ
Ιατρείο: Αγίου Κωνσταντίνου 29
Μαρούσι, ΤΚ 15124, (2ος όροφος)
Τηλ. 2110122392 - Fax. 2110122031 - Κιν. 6973499460  
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web-site: www.sites.google.com/site/stelladoukelli