ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΔΡΩΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
O κος Χάρης Χριστόπουλος αποτελεί μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών από το 1985.  Το 1993 έλαβε το διδακτορικό του τίτλο (PhD) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κατόπιν υποβολής διατριβής με αντικείμενο "αποκατάσταση ρήξεως προσθίου χιαστού συνδέσμου γόνατος με αυτομόσχευμα του επιγονατιδικού τένοντα" - μελέτη την οποία πραγματοποίησε στην Κλινική Αθλητικών Κακώσεων του Νοσοκομείου ΚΑΤ Αθηνών. Από το Φεβρουάριο του 1993 έως και το 1995 διετέλεσε έμισθος επιμελητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Nuffield Orthopaedic Center στην Οξφόρδη της Μεγάλης Βρετανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nuffield Orthopaedic Center είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για την υπεροχή του στους τομείς της ορθοπαιδικής χειρουργικής, ρευματολογίας και φυσιατρικής αποκατάστασης. Αποτελεί δε ένα από τα τέσσερα νοσοκομεία του δικτύου Oxford University Hospitals NHS Trust. Ταυτόχρονα συμμετείχε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του High Wycombe General Hospital. To Μαίο του 1995 και για τους επόμενους 6μήνες ήταν υπότροφος της Α.Ο. INTERNATIONAL SWITZERLAND του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου "St Vinsent und Elizabeth Hospital" στο Mainz της Γερμανίας.
Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου από τις αρχές του 1998 έως και σήμερα είναι Επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών. Ταυτόχρονα υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Νοσοκομείου Υγεία. Από το 2002 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έως το 2006 διετέλεσε Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων του νοσοκομείου Metropolitan. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ από το 1998. Ο Δρ. Χριστόπουλος είναι μέλος: •    Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
•    Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας
•    Διεθνούς Μικροχειρουργικής Εταιρείας
•    "Ιατροί χωρίς Σύνορα"
•    Ελληνικής Μικροχειρουργικής Εταιρείας
•    Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας Γόνατος
•    Βρετανικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας GIRDLESTONE UNIVERSITY Στοιχεία Επικοινωνίας: Χάρης Χριστόπουλος MD, PhD
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών
Επιστημονικός Συνεργάτης Θεραπευτηρίου Υγεία Αθηνών
Ιπποκράτους 6-8, ΤΚ 15123 Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου
(Απέναντι από την είσοδο του Μαιευτηρίου Μητέρα)
Τηλ. 2106855101 - Fax: 2106850698

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web-site: www.harishristopoulos.gr