ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ - ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ - ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

    
Ο ιατρός κ. Παντελής Ι. Τρομπούκης ξεκίνησε την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στο Queen Elizabeth Hospital, NHS trust στο Λονδίνο και την ολοκλήρωσε στην 3η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο «Αττικόν» με διευθυντή το Καθηγητή κ. Ε. Σαλαμαλέκη το 2009.
    
Το τελευταίο έτος της ειδικότητας εκπαιδεύτηκε στην λαπαροσκοπική χειρουργική στη Minimal Access Surgery Unit του νοσοκομείου Princess Royal University Hospital της Μεγάλης Βρετανίας υπό τον καθηγητή Prof. John Erian.
    
Αμέσως μετά διορίστηκε ως επικουρικός επιμελητής στην 3η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στο νοσοκομείο «Αττικόν.
    
Σύντομα έγινε δεκτός για μετεκπαίδευση (fellowship) στην λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική στο διεθνές αναγνωρισμένο κέντρο IRCAD/ European Institute of Telesurgery, και στα νοσοκομεία Hautepierre University Hospital, CMCO hospital και Nouvel Hopital Civil του πανεπιστημίου του Στρασβούργου στην Γαλλία ως βοηθός του διεθνούς φήμης Kαθηγητή Prof. Arnaud Wattiez.
    
Είναι πλέον ο ίδιος εκπαιδευτής λαπαροσκοπικής χειρουργικής γυναικολογίας και μέλος της διδακτικής ομάδας (experts team) του IRCAD/EITS, University of Strasbourg, France.
Στο διαδίκτυο υπάρχουν άρθρα, ομιλίες και χειρουργεία του ιδίου, όπως στην ιστοσελίδα: www.websurg.com.
    
Συνεργάζεται με το νοσοκομείο «ΙΑΣΩ» και είναι επιστημονικός συνεργάτης της 3ης Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Π.Γ.Ν. «Αττικόν».
    
Στοιχεία επικοινωνίας:
    
Παντελής Ι. Τρομπούκης, MD
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος
Λαπαροσκοπική - Ρομποτική Χειρουργική - Ενδομητρίωση - Υπογονιμότητα
Βασιλίσσης Σοφίας 115 Τ.Κ.11522, Αθήνα
Τηλ: 2106420882 - Fax: 2106400685 - Kιν: 6974446400
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web-site: www.trompoukis.gr