ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Η κυρία Έλλη Καραμόσχου είναι πτυχιούχος ιατρικής βιοχημείας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Ομοιοπαθητικός, μέλος του συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος. Τον Οκτώβρη του 2008 ίδρυσε και έκτοτε διευθύνει το Κέντρο Ολιστικής στο Χολαργό, όπου και ασκεί την ομοιοπαθητική. Στο παρελθόν είχε εργαστεί με τον ολιστικό ιατρό και γυναικολόγο Ευάγγελο Γκικόντες, στο ιατρείο του «Διαγνωστική έρευνα», με το οποίο εξακολουθεί να συνεργάζεται.
.............
Ασχολείται σε βάθος με τη γιόγκα από το 1998.
.............
Από νωρίς έχει έρθει σε επαφή με διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις που αποσκοπούν στην ψυχοσωματική εξισορρόπηση του οργανισμού.
.............
Ενδιαφέρεται για τη συνδυασμένη δράση έγκυρων θεραπευτικών μεθόδων. Μελετά συστήματα και τεχνικές που στοχεύουν στην εσωτερική εναρμόνιση με αποτέλεσμα την εξάλειψη των σωματικών συμπτωμάτων, την επίτευξη νοητικής ηρεμίας και συγκέντρωσης, την καλύτερη κατανόηση του εαυτού μας, των ικανοτήτων και των αναγκών μας, και κατ’ επέκταση την πνευματική εξέλιξη του ατόμου.
.............
Στοιχεία Επικοινωνίας:
.............
Έλλη Καραμόσχου - Ομοιοπαθητικός
Πτυχιούχος Ιατρικής Βιοχημείας Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας
ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ
Μεσογείων 208, ΤΚ 15561- Χολαργός
Ώρες επικοινωνίας: 16:00μμ - 20:00μμ 
Τηλ. 2106546131 - Fax. 2106546141
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web-site: www.holistictherapies.gr