ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
Ms Γυναικεία Έρευνα και Αναπαραγωγή Ιατρικής Αθηνών
NEW ME Κέντρο Διατροφικής Αγωγής
        
Η Γεωργία Ζιώγου είναι υπεύθυνη Κέντρου Διατροφικής Αγωγής NewMe και υπεύθυνη οργάνωσης και πραγματοποίησης προγραμμάτων wellbeing #DivineYou στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.
        
Πάντα το ενδιαφέρον της για την υγεία αποτελούσε κίνητρο για αναζήτηση και εύρεση απαντήσεων κυρίως σε ότι αφορά την πρόληψη και αντιμετώπιση ασθενειών.
        
Το 2007 αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) με βαθμό "Λίαν Καλώς" και αφού εργάστηκε στον κλάδο αυτό αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό που πάντα αγαπούσε, την επιστήμη διατροφής του ανθρώπου.
        
Αποφοίτησε το 2013 από το τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας με βαθμό Άριστα και πλέον είναι υποψήφια του μεταπτυχιακού τίτλου Γυναικείας Έρευνας και Αναπαραγωγής της Ιατρικής Αθηνών.
        
Στόχος της είναι μέσα από την μακρόπνοη πορεία της και την εμπειρία της στον κλάδο της υγείας και του αθλητισμού, να βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά να ανακαλύψει τον νέο του εαυτό.
        
Στοιχεία επικοινωνίας:
        
Γεωργία Ζιώγου
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ms Γυναικεία Έρευνα και Αναπαραγωγή Ιατρικής Αθηνών
NewMe Κέντρο Διατροφικής Αγωγής
Αγγέλου Μεταξά 16 ΤΚ 16675, Γλυφάδα
Τηλ. 2155015948 - Κιν. 6984510753
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
web-site: www.newme.gr