ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΗΤΗ - ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ - ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
    
Η Ελισάβετ Ηλιάδου απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Padova Ιταλίας το 1994 όπου παρακολούθησε στο τμήμα Μεταβολικών Νοσημάτων και Διαβήτη για 3 χρόνια, αποκτώντας κλινική εμπειρία στην αντιμετώπιση διαβητικών & παχυσάρκων ασθενών, καθώς διεξήγαγε & ερευνητικό έργο. Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Π.Ι. Λαύκας-Κ.Υ. Γκούρας Κορινθίας για 3 χρόνια.
         
Έλαβε την ειδικότητα της Παθολογίας εργαζόμενη στα νοσοκομεία «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών» & ΓΝΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Κατόπιν, εξειδικεύθηκε για ένα χρόνο στη Διαβητολογία στη Ενδοκρινολογική Κλινική του νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ».
         
Από το 2006 έως το 2010 εργάστηκε ως επιμελήτρια στη Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου «METROPOLITAN». Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης των νοσοκομείων «METROPOLITAN» & «MEDITERRANEO».
         
Συγχρόνως, από τον Ιανουάριο 2006 μέχρι σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ν. Σμύρνη. Το 2011 παρακολούθησε σεμινάρια στις Διατροφικές Διαταραχές που διεξήχθησαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών υπό την αιγίδα του National Centre For Eating Disordes της Αγγλίας για τη λήψη του διπλώματος Master Pactitioner in Eating Disorders and Obesity.
         
Είναι Μέλος των Επιστημονικών Εταιρειών:
         
•  Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία
•  Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Εταιρεία Παχυσαρκίας
•  Ελληνική Εταιρεία Αθηρωσκλήρωσης
         
Στοιχεία επικοινωνίας:
        
Ελισάβετ Ηλιάδου
Ειδική Παθολόγος - Διαβητολόγος
Επιστημονική Υπεύθυνη του Τμήματος
Διαβήτη - Παχυσαρκίας - Μεταβολισμού της Βιοκλινικής Αθηνών
Νικολάου Πλαστήρα 18 ΤΚ 17121, Νέα Σμύρνη
Τηλ. επικοινωνίας: 2109315648
web-site: www.pathologos.com.gr