ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    
Ο Ιωάννης Γιαννάς, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1990. Αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και έκανε μέρος της χειρουργικής ειδικότητας στην Αθήνα, το 1993 πήγε στην Μεγάλη Βρετανία όπου έγινε δεκτός στο ιατρικό σύστημα εκπαίδευσης και απέκτησε τον τίτλο της  ειδικότητας της Αισθητικής , Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής.
    
Εργάσθηκε εκεί συνολικά για 15 χρόνια, αρχικά σαν ειδικευόμενος και μετά σαν επιμελητής και διευθυντής σε μερικά από τα καλύτερα νοσοκομεία της Μεγ. Βρετανίας (Wythenhawe Hospital- South Manchester University, Christie Hospital, Booth Hospital Children’s Hospital, East Lancashire Teaching Hospitals). Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, συνεχίζει την επαγγελματική του παρουσία στην Μεγ. Βρετανία, για μια εβδομάδα κάθε μήνα ως διευθυντής  (consultant) πλαστικός χειρουργός στο National Golden Jubilee Hospital στην Γλασκώβη.
    
Ο κ. Γιαννάς ειναι Διπλωματούχο μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Πλαστικών Χειρουργών της Μεγάλης Βρετανίας, του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών του Λονδίνου και του Ευρωπαικού Board της Αισθητικής , Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής.
    
Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει πολλές παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις σε έγκριτα περιοδικά και μεγάλα συνέδρια του εξωτερικού.
    
Το κύριο χαρακτηριστικό της καριέρας του μέχρι τώρα είναι η εξαιρετικά μεγάλη χειρουργική εμπειρία του σε ευρύτατη γκάμα της Αισθητικής , Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής. (10.000 χειρουργεία). Η πολύτιμη αυτή εμπειρία τον βοήθησε να προσφέρει καθημερινά πολύ χρόνο για διδασκαλία και εκπαίδευση νέων χειρουργών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μαντσέστερ. Περισσότερο όμως τον βοήθησε να προσφέρει στους αρρώστους του την πιο ενδεδειγμένη και εξελιγμένη άποψη της Αισθητικής, Πλαστικής Χειρουργικής και Μικροχειρουργικής.
    
Στην Ελλάδα παρέχει τις υπηρεσίες του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι όπου διατηρεί και ιατρείο. Παράλληλα έχει δημιουργήσει τον δικό του προσωπικό χώρο στο ιατρείο του στην Γλυφάδα, οδός Αγγ. Μεταξά 31 όπου δέχεται κατόπιν ραντεβού. Συνεργάζεται επίσης και με άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα που προσφέρουν αξιοπρεπείς και ασφαλείς υπηρεσίες στους νοσηλευόμενους.
    
Είναι μέλος:
    
•    Μέλος Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών
•    Μέλος Βρετανικής Ένωσης Αισθητικής & Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής
•    Μέλος Ευρωπαϊκής Ένωσης Αισθητικής & Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής 
    
Ο ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 6936837202 και στο 2108943033.
    
Στοιχεία επικοινωνίας:
    
Ιωάννης Γιαννάς
Πλαστικός Χειρούργος
Αισθητική & Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική - Μικροχειρουργική
Athens Plastic Surgery
Βασιλίσσης Σοφίας 63 (5ος ορ) ΤΚ 11521, Αθήνα
Τηλ. 2108943033 - Κιν. 6936837202
www.facebook.com/athensplasticsurgery
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web-site: www.athensplasticsurgery.gr