Εκτύπωση
Κατηγορία: Βιογραφικά Ιατρών
Εμφανίσεις: 3611

altΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ GESTALT
ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 

Η Μαρία Ιωαννίδου είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών της σπουδών, περιπλανήθηκε για λίγα χρόνια στο χώρο διαφόρων ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων, παρακολουθώντας βιωματικά σεμινάρια και ομάδες, ταυτόχρονα με τη δουλειά της σε χώρους ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικούς οργανισμούς (κέντρα και σχολεία ειδικής αγωγής, δημοτικά σχολεία, συμβουλευτικά κέντρα και ευρωπαϊκά προγράμματα για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης).

Ο «έρωτας» ήρθε μόλις γνώρισε την Ψυχοθεραπεία Gestalt. Ολοκλήρωσε το βασικό 4ετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα και στη συνέχεια, παρακολουθώντας κύκλους εκπαιδεύσεων, εξειδικευμένα σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό απέκτησε επιπλέον εξειδίκευση στις παρεμβάσεις σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες.

Τα τελευταία χρόνια πέρα από την άσκηση του επαγγέλματος του Ψυχοθεραπευτή ως ελεύθερη επαγγελματίας δουλεύοντας κυρίως με παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους, συμμετέχει στη διεύθυνση του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου με την επωνυμία G.I.F.T. (Gestalt Institute For Therapy) διοργανώνοντας βιωματικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με την Ψυχοθεραπεία Gestalt και τις εφαρμογές της. Ταυτόχρονα συμμετέχει σε όργανα - επιτροπές της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μαρία Ιωαννίδου
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt
Ειδικευμένη Ψυχοθεραπεύτρια Παιδιών, Εφήβων και Οικογένειας
Η κα Ιωαννίδου δέχεται στο γραφείο της κατόπιν ραντεβού
Γρυπάρη 8, 57010 Πεύκα (Ρετζίκι) Θεσσαλονίκης
Τηλ. επικοινωνίας: 6945995950

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web-site: www.child-therapy.gr