ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ (Msc) ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Η Ελένη Αδαμούλα σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την κλινική ψυχολογία, στο Πανεπιστήμιο Leiden της Ολλανδίας.

Έχει, επίσης, παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικό σεμινάριο ενός έτους με αντικείμενο την κλινική ψυχοπαθολογία, από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και την Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου.

Έχει αποκτήσει, στο παρελθόν, πολύτιμη κλινική εμπειρία από την πολυετή της εργασία με ψυχιατρικούς ασθενείς σε μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης της εταιρείας «Ίρις», στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψυχαργώς». Τα τελευταία πέντε έτη εργάζεται στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου, όπου και έχει εκπαιδευτεί στην ψυχοθεραπεία ψυχαναλυτικής προσέγγισης και στην κλινική διάγνωση και αξιολόγηση.
.
Ταυτόχρονα, εργάζεται σε πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης μεταναστών, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αλλοδαπών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Δουλεύει ως ψυχοθεραπεύτρια στο ιδιωτικό της γραφείο, στους Αμπελοκήπους.

Συνεχίζει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην επιστήμη της, μέσω της παρακολούθησης συνεδρίων και σεμιναρίων. Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση επιστημονικών μελετών, οι οποίες έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ελένη Αδαμούλα
Κλινική Ψυχολόγος (Msc) Ψυχοθεραπεύτρια
Γραφείο: Δουκίσσης Πλακεντίας 1
TK 11523 Αμπελόκηποι, Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 6945851391

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web-site: www.psychologos-adamoula.gr