Εκτύπωση
Κατηγορία: Βιογραφικά Ιατρών
Εμφανίσεις: 5682

altΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Η Δρ. Άσπα Ζαχαρή M.D. Ph.D είναι Δερματολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι εξειδικεύτηκε στην Πανεπιστημιακή κλινική του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός». Από 1992, είναι  Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με  εκπαιδευτικό έργο που περιλαμβάνει εισηγήσεις επιστημονικών διαλέξεων και διδακτικό έργο σε σχολές επαγγελματιών υγείας, εκπαίδευση δερματολόγων σε χημικά peeling, μεσοθεραπεία, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, λιπόλυσης και botox.
.............................................................................................................................
Από το 1995, συμμετέχει σε προγράμματα, συνεχιζομενης εκπαιδευσης,διεθνώς αναγνωρισμένων ιατρικών οργανισμών (World Antiaging Society, Lipolysis Net, American Academy of Dermatology, American Society of Cosmetic Dermatology and Aesthetic Surgery) στην αισθητική ιατρική και την αντιγήρανση. Μετεκπαιδεύτηκε σε επεμβάσεις δερματοχειρουργικής και κρυοθεραπεία (Skin Hospital Birmingham, 1993), σε κλινικές εφαρμογές laser (Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός», 2001-2002), σε μεσοθεραπεία (Ακαδημία Παρισιού,), στη χρήση κανουλών για τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος (Q-Med Paris Academy, επίπεδα expert και master). Η Δρ. Άσπα Ζαχαρή έχει αρθρογραφήσει σε επιστημονικά διεθνή έντυπα (Journal of European Academy of Dermatology and Venereology, International Journal of Dermatology) και Ελληνικά (Ελληνική Επιθεώρηση Δερματολογίας Αφροδισιολογίας, Φαρμακευτικά Χρονικά) καθώς και σε διεθνή έντυπα ποικίλης ύλης.
.........................................................................................................................
Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής, Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας, του European Academy of Dermatologyand Venereology  και μέλος του  διοικητικού συμβούλιου της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης. Στο ιατρείο της εφαρμόζει εξατομικευμένα πρωτόκολλα αντιγήρανσης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα φυσικής τελειότητας, που υποστηρίζονται από εξελιγμένες τεχνικές και σύγχρονο εξοπλισμό, πιστοποιημένες από τα κορυφαία ιατρικά κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Δρ. Άσπα Ζαχαρή M.D. Ph.D
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Λεωφ. Στρατάρχου Αλεξ. Παπάγου 38
ΤΚ 15771 - Ζωγράφου, Αττική
Τηλ. 2107798697 - Fax. 2107798697 - Κιν. 6944580829
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web-site: www.aspazahari.gr